Nye anbefalinger fra Dansk Forening for Rosport

17. maj 2020 22:15 , af Lisbeth Grubov

Kære medlemmer.

DFfR har gjort det muligt at få lidt mere fleksibilitet i vores aktiviteter på vandet, og det har vi kigget på og ændret lidt ivores Corona-reglement, se mere nedenfor. Corona-reglementet kan ses her og der er link på Corona-siden

Desværre er det stadig sådan at alle indendørs aktiviteter og brug af klubbens faciliteter som omklædningsrum og baderum er lukket. Vi må derfor indskærpe at man ikke må benytte disse. Det betyder desværre at der stadig ikke er nogle muligheder for vores mange TRIM-medlemmer. Vi følger fortsat tæt, hvilke retningslinier, der er, så vi er klar med regler så snart dette lempes.

Desuden er aktiviteterne for vandhundene fortsat indstillet.

Husk at vi har samlet al relevant information som har med Corona-situationen på et sted på klubbens hjemmeside, og vi vil løbende holde denne side opdateret. Det er også her man kan finde tidsplaner mm. Og man kan stille spørgsmål, som vi vil forsøge at svare på, så alle kan se svarene. Du finder siden her.

Større rohold.

Det bliver nu muligt at lave faste rohold på op til 10 personer. Det er roholdene selv, der kan ønske dette. Dvs. at rohold kan fortsætte uændret eller at flere rohold kan slå sig sammen og få mere fleksibilitet mht. bådvalg og sammensætningen for den enkelte tur. Hvis der er roere, der endnu ikke er på rohold, kan de tilknyttes et eksisterende hold, så der opnås større fleksibilitet.

Det betyder også at alle både nu kan anvendes med de større hold.

Forpladsen er desuden blevet delt op 2 zoner, som hver må rumme op til 10 medlemmer. Også dette giver lidt mere fleksibilitet. Tidplanen forventes at blive justeret lidt, den ny udgave vil kunne findes på Corona-siden

Husk at både, årer og andet udstyr skal vaskes med sæbevand efter brug og dermed være klar til næste roer.

Skifte plads i båden.

Vi har også beslutte at lempe på reglerne vedrørende skift af plads i båden. Hvis alle roere i en båd er indforstået med dette, er det nu tilladt at skifte plads. I forbindelse med skift at årernes håndtag bliver sprittet af før ”modtagelse” af ny roer.

Ønsker til rohold eller rotider?

Reglerne administreres fortsat af de relevante udvalg og hvis du/I har ønsker til ændring eller endnu ikke er på et rohold skal du skrive til en af følgende mail-adresser:

De bedste rohilsner

Bestyrelsen