Sommerhuset i Skuldelev

Roskilde Roklub har et sommerhus ca. 17 km. nord for Roskilde - ved Skuldelev.

Sommerhuset er et fint mål for en kort langtur fra Roskilde enten man tager både frem og tilbage samme dag eller man bruger en weekend i huset og undersøger farvandet nord for Skuldelev og Frederikssund.

I sommerhuset er der køkken, toilet/badefaciliteter og en hyggelig stue. Indendøre er der køjepladser til 6 personer. Ved sommerhuset er der desuden 2 mindre hytter en med 3 sovepladser og en med 4 sovepladser. Der er således hele 13 sovepladser ialt. Sommerhuset ligger på en stor grund, hvor det også er muligt at slå telte op.

Når huset ikke er booket til klubture er det at leje huset pruvat af roklubbens medlemmer for 75 kr. pr. person pr. nat.

Huset kan også lejes af medlemmer fra andre roklubber i forbindelse med roture. Her er prisen ligeledes 75 kr. pr. person pr. nat.

Hvis du vil vide mere om lån af sommerhuset, skal du kontakte Jan Michno på

Praktiske informationer om huset

Der er følgende køkkenfaciliteter til rådighed:

• Køleskab
  • Komfur
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Gryder, pander
  • Service til min 20 personer
  • Stor udendørsgrill

I værkstedshuset er der en fryser til rådighed og et ekstra køleskab.

Husets adresse er: Nikolajsens Vej 16, Skuldelev, 4050  Skibby

Henter billeder...