Indmeldelse

Hvordan bliver jeg medlem?

Børn 9-11 år:

Hvis du er interesseret i at høre mere og evt afprøve vandhundene, kan det ske efter aftale med vandhundetrænerne. Send en mail med navn på barnet, forældre og jeres telefonnummer til vandhund@roskilderoklub.dk, så aftaler vi en dag, hvor barn og forældre kan få introduktion og rundvisning i klubben. Når I har været til introduktion, kan barnet deltage tre gange inden indmeldelse. Herefter forventer vi, at vandhund og forældre sammen har fundet ud af, om vandhundene er en god fritidsaktivitet for det enkelte barn. Læs mere under Aktiviteter/børn og unge.

Børn/unge 12-25 år:

Hvis du er interesseret i at høre mere om ro – og træningsaktiviteterne for større børn og unge, så kan du kontakte ungdomsudvalget på mail: ungdom@roskilderoklub.dk. Da aldersgruppen er meget bred opdeles holdet og træningen tilrettelægges alderssvarende. Du kan altid lave en aftale om at komme forbi og snakke med os og være med nogle gange, inden du beslutter dig. Læs mere under aktiviteter/børn og unge.

Voksne:

Du er altid velkommen til at få en snak med os om roning er noget for dig eller høre om nogle af de andre aktiviteter klubben tilbyder, før du beslutter dig for indmeldelse. Hvis det er roning der interesserer dig, tilbyder vi hvert forår instruktion i et samlet forløb der hedder Roskole for voksne. Det er kun muligt at blive instrueret i dette forløb. Man kan dog blive meldt ind hele året og træne i klubben.

Al indmeldelse af både børn, unge og voksne kan kun ske ved personlig henvendelse til kontoret.

Unge og voksne skal betale et indmeldelsesgebyr på 300 kr. enten via MobilePay eller kontant.

Unge og voksne skal medbringe et svømmebevis på at man kan svømme 300 meter.

Klubben har et fortrykt svømmebevis, som kan printes ud fra hjemmesiden her og derefter medbringes til en svømmehal, hvor en livredder skal se at svømning og ophold i vand udføres sikkert. Livredderen stempler og kvitterer beviset. Svømmebeviset skal være klar inden indmeldelsen. 

Kontoret registrerer det nye medlem og udleverer en nøglebrik, så man altid har adgang til klubhuset og kajakhuset hvis man også lejer en kajakplads.

Kontingentet trækkes hvert kvartal via PBS og medlemmet skal selv oprette en betalingsaftale. Kontoret udleverer de oplysninger der skal bruges.

Medlemsskabet træder i kraft med det samme og den første kontingentbetaling sker til førstkommende kvartal.

Hvilke aktiviteter er jeg interesseret i?

Roklubben har mange aktiviteter og forskellige medlemstyper afhængig af den eller de aktiviteter, man gerne vil deltage i.   

Børn Børn og unge Voksne

Mini 0-6 år 

 • Sociale arrangementer sammen med et voksent medlem

Vandhund 9-11* år

 • Vandhundeskolen

 

Børn 12-18* år

 • Ungdomsroning
 • Kaproning

 Unge 18-24 år

 • Ungdomsroning
 • Kaproning
 • Kajakroer

Voksne 25+ 

 • Motionsroning
 • Kajakroer
 • Mastersroning
 • Motionsrum

Trim 18-64 / Trim 65+

 • Kajakroer
 • Motionsrum

*) Nedsat kontingent, hvis forældre er medlem af klubben. 

Priser for de forskellige medlemstyper kan findes her.

Hvordan kommer jeg i gang som voksenroer?

Hvis du aldrig har roet før skal du igennem vores instruktionsforløb, som vi kalder Roskole for voksne. Roskolen udbydes hvert forår i februar/marts og der er kun mulighed for instruktion på dette tidspunkt. Hvis du har roet før eller kommer fra en anden roklub, så kom ned og få en snak med os kontoret om hvordan du kan komme igang hos os.
I det hele taget vil vi altid gerne fortælle om roning, om klubbens aktiviteter og besvare spørgsmål om alt fra praktisk påklædning, brug af huset, hvordan man udvikler sine færdigheder og kan ”avancere” i forskellige bådtyper.

Inden du melder dig ind skal du være indstillet på at bruge meget tid den første sæson. Roning, og det at lære at ro, tager tid. Når du investerer tid vil det give dig en rigtig god start, du vil komme i god form og opleve at du bliver bedre og bedre. Du vil lære klubben af kende og føle dig hjemme. Det sociale engagement der opstår helt naturligt når vi ror sammen, er en vigtig del af klubbens liv. Vi lover dig at hver gang du går hjem efter en rotur, er du gladere end da du kom!

Kontoret i roklubben  

 

Åbningstid: Mandage 17:30 - 18:30, 

der er dog lukket i juli måned, i uge 42, samt helligdage.

Kontorets primære opgave er medlemsadministration, dvs. indmeldelse, udmeldelse eller ændringer af medlemskab, administration af nøglebrikker og udlejning af skabe og kajakpladser.

Kontorudvalgets medlemmer passer kontoret på skift. Mailhenvendelser besvares løbende.

Mailadressen er: kontor@roskilderoklub.dk

Tlf. kontor: 44 18 43 75, som kan benyttes i åbningstiden.