Klubbens motionsrum

I vinteren 20/21 med meget indgribende Corona-restriktioner er klubbens motionsrum blevet suppleret med aktivitetsmuligheder både i scullerrummet ved forhallen og bassinrummet i bådhallen. Det betyder at motionsrummets udstyr er blevet fordelt i disse rum og holdtræningen er ligeledes blevet fordelt.

Klubben råder over mere end 20 roergometre, spinningcykler, løbebånd, stepmaskine og rigtig gode styrketræningsmuligheder. Motionsudstyret er vigtigt for kaproernes træning og for de mange holdtræninger, men udenfor deres træningstider står det til rådighed for alle klubbens medlemmer.

Der findes endda et særligt nedsat kontingent for medlemmer, der ikke ønsker at ro, men kun vil benytte disse træningsfaciliteter. Vi kalder det et TRIM-medlemsskab.

Roklubben om vinteren - holdaktiviteter 2020/21

Rosæsonen strækker sig normalt fra sidst i marts til oktober. Men i den resterende periode er Roskilde Roklub langt fra en klub i vinterhi. Der er mange muligheder for at holde formen vinteren over.

På grund af de stramme restriktioner med en begrænsning af deltagerantallet er der tilmelding til en del af aktiviteterne. Det fremgår af aktivitetskalenderen, hvor man også kan melde sig til.

I denne vinter ser ugens aktiviteter således ud: