Torben stopper som kaproningschef

15. september 2019 08:22 , af Lisbeth Grubov

Efter mere end 10 år i spidsen for Roskilde Roklubs kaproere har Torben valgt at sige ”tak for denne gang” og at give stafetten videre.

Torben har dog bedt om at få en rolle, som en slags mentor for 5 af de kaproere, som han bogstaveligt har lært at tage deres første rotag (Joakim, Bastian, Oliver, Silja og Simone). Bestyrelsen har selvfølgelig sagt JA TAKtil Torbens fortsatte arbejde med disse roere og vi er glade for stadig at have Torben tæt på.

Torben fortsætter som kaproningschef indtil denne sæson er færdig og så skal han selvfølgelig have et velment ord med på vejen, men mere om dette når vi når så langt.

 

Ny kaproningschef og fremtiden.

At finde en afløser for Torben, der fra dag et går ind og varetager de opgaver, som Torben har haft er ikke muligt. Dels fordi Torben har lavet en stor indsats på et virkelig højt niveau og med virkelig mange bolde i luften. Men også fordi vi gerne vil benytte lejligheden til nu at tænke kaproning på en lidt anderledes måde end vi er vant til og ikke bare gøre som andre gør det.

Kort fortalt ønsker vi at alle, som udgangspunkt, laver det som de brænder for og det som helt inderst inde giver dem energi og glæde. Helt konkret har vi taget en snak med de nuværende trænere og i samarbejde med dem er vi ved at lægge en kabale for fremtiden, hvor arbejdsopgaverne ligger hos dem, der brænder for netop disse opgaver.

Kabalen er ikke endeligt lagt, men vi har nogle rigtig gode kort på hånden og vi har haft nogle meget konstruktive snakke. Men sidder du med en lyst til at indgå i dette spændende team på den ene eller anden måde, med lidt eller noget stort så vil vi meget gerne høre fra dig. Men vent ikke for længe – grib telefonen, sæt dig til tasterne eller ræk hånden op.

 

De bedste hilsner på bestyrelsens vegne

 

Thomas Nielsen

Elite- og Talentchef

Mobil 41401343

Mail: thomas@svanevej.dk