Opfølgning på Corona-situationen og åbning af scullersæson

10. maj 2020 22:06 , af Lisbeth Grubov

Kære medlemmer.

For et par dage var der igen nyt fra regeringen om mere åbning af samfundet. Der er dog desværre ikke meget nyt for os i roklubben. Derfor vil der for roaktiviteterne heller ikke være ændrede regler indtil videre. Ligeledes vil klubhus og ikke mindst motionsrummet stadig være lukket. I bestyrelsen anerkender vi, at det i denne tid er ekstra surt at være TRIM-medlem.

Desuden er aktiviteterne for vandhundene fortsat indstillet.

Vi takker jer alle for den ansvarlighed og den energi, der er blevet lagt for dagen, for at få enderne til at nå sammen.

Vi har forsøgt at samle al relevant information som har med Corona-situationen på et sted på klubbens hjemmeside, og vi vil løbende holde denne side opdateret. Det er også her man kan finde tidsplaner mm. Og man kan stille spørgsmål, som vi vil forsøge at svare på, så alle kan se svarene. Du finder siden her.

Scullersæsonen kan åbnes.

Til gengæld nåede vandtemperaturen over de magiske 12 grader og vi kan derfor åbne scullersæsonen. Det betyder at kaproere, ungdomsroere og mastersroere får ændrede muligheder for træning og dermed også deres tidsplaner. Det betyder, at den store tidsplan er blevet justeret med virkning fra mandag d. 11. – Se hele den rettede tidsplan på hjemmesiden her.

Bemærk at ændringerne også betyder nogle ændrede tider for MTU og havkajakker.

Åbning af scullersæsonen betyder, at turkajakroere og motionsscullerroere nu også kan ro. Da der kun er tale om få personer ad gangen, kan disse selv beslutte hvornår de vil ro, dog under hensyntagen til den samlede tidsplan og ikke mindst de tidspunkter, hvor denne plan betyder, at der er op til 10 personer til stede. Man må altså orientere sig og afvente at der er plads ved klubben og på pontonen både når man ror ud og når man kommer tilbage.

Både, årer, vest og andet udstyr skal vaskes med sæbevand efter brug og dermed være klar til næste roer.

Med ud og ro på et rohold?

Hvis du endnu ikke er på et rohold og gerne vil ud at ro, skal du skrive til en af følgende mail-adresser:

Vi håber at I alle vil få det bedste ud af de stramme regler og kan nyde foråret ude i naturen.

De bedste rohilsner