Ungdomsroning

Er du mellem 10 og 25 år er du automatisk ungdomsroer. Har du lyst til at blive medlem, kan du kontakte Ungdomsudvalget på mail: ungdom@roskilderoklub.dk

Sommertræning
Vi sommertræner fra april til oktober - mandag og onsdag kl. 17.00.

Når man er instrueret kan man komme med ud at ro. Som roer er man afhængig af vejret: Regnvejr er ikke dårligt rovejr, men det stiller større krav til påklædningen. Blæst kan forhindre os i at gå ud, men så træner vi indendørs.

Solskin er jo dejligt, men husk solcreme. HUSK altid at have drikkevand med. I varmt vejr tages meget drikkevand med.

Tøj/beklædning
Vi anbefaler tætsiddende træningstøj, gerne flere lag som kan tages af og på alt afhængig hvor varmt/koldt det er, yderste lag bør være vindtæt.

Ved høj sol kan en kasket eller solbriller være rart at have med

Vintertræning
Vintertræningen foregår fra oktober til marts.

Arrangementer
I løbet af året er der forskellige weekend arrangementer, hvor vi bl.a. tager i Tivoli, til roklubbens sommerhus i Skuldelev og laser-games. Derudover laver Sjællandskredsen og DFfR også et par arrangementer/kaproninger, hvor der deltager ungdomsroere fra henholdsvis Sjælland og hele Danmark.

Arrangementerne vil blive opslået på opslagstavlen i klubben, hvor man kan læse mere og tilmelde sig.