Glemt kodeord?

Opret bruger

Kaproningsudvalget

Kaproningsudvalget står for træningen af roklubbens kaproere. Vi har i øjeblikket 11 kaproere - som præsterer flotte resultater!

Besøg kaproerne på Facebook

Kaproningsudvalget består af:

• Torben Bech, formand
  • Daniel Zielinski, træner
  • Jakob Thanning, træner
  • Mie Nilsson, træner
  • Viktor Lous, træner
  • Sisse Vestergaard, træner
  • Martin Kristensen, træner

Retningslinier og gruppeopdelte lærings- og kompetencemål for træning af både bredden og eliten i Roskilde Roklub
Udgangspunktet for retningslinierne er taget i DffR's ATRO-koncept, som bygger på forsknings- og erfaringsbaseret viden om rotræning. Hermed sikres at træningen foregår på et ensartet fundament, baseret på alsidig viden om udvikling hos børn og unge.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail til Kaproningsudvalget:

Kaproere