Gamle Roskilde Roeres aktiviteter

Aktiviteterne i foreningen omfatter bl.a. følgende:

• Kegleaften i Roskilde Kegleklub, som afholdes i marts/april måned.
  • Rotur med efterfølgende grill-aften i roklubben. Afholdes en mandag aften i juni måned.
  • Besøg på en virksomhed, institution eller forening i Roskilde området, hvilket finder sted en mandag aften i september måned.
  • Den årlige generalforsamling med efterfølgende middag og hyggeligt samvær. Generalforsamlingen afholdes altid den anden lørdag i november måned.

Udover de nævnte aktiviteter deltager foreningens medlemmer også i udførelsen af praktisk arbejde for roklubben.