Om Roskilde Roklub

Roskilde Roklub er en idrætsklub og en forening med ca. 500 medlemmer. Roning er vores hovedaktivitet, men vi har også en masse andre aktiviteter i og omkring huset på Roskilde havn. Vi mener selv, at vi har Danmarks bedste og smukkeste rofarvand: Roskilde Fjord.

Vi er ikke en ungdomsklub. Vi er ikke en ældreklub. Vi er det hele: En almen klub, hvor alle mødes omkring forskellige aktiviteter. Det kan være kaproning, motionsroning eller roning på ture ud i landet - eller udlandet.

Billede fra langtur

Roning er en af de sundeste idrætter, der findes. Du får motion, styrketræning, stærk ryg og stærke ben og arme. Du får frisk luft i lungerne, og du får sol på kroppen. Og du får en masse gode kammerater, hvadenten du dyrker motionsroning og fællesroning, ungdomsroning eller kaproning.

Som medlem har du adgang til klubbens faciliteter når du har lyst, ligesom du kan deltage i vores mange øvrige arrangementer. Det kan f.eks. være fællesroningen, som vi holder to gange ugentlig, vores klubfester, fælles roture på fjorden, foredrag, sangaftener - eller måske en rotur til vores sommerhus i Skuldelev.

Kom og besøg os i vort klubhus i havnen. Du kan altid kontakte et af vores medlemmer, som bevæger sig rundt i huset!

Du kan læse mere om livet i Roskilde Roklub under menupunktet "Aktiviteter".

Roskilde Roklub er stiftet den 28. august 1890.