Vintermotion

MTUs program for vintersæsonen er nu klar.

2. oktober 2017

Tirsdag: Vi er meget glade for at Laila igen i år, vil fortsætte med at undervise i gymnastik.

Undervisningen begynder tirsdag d. 31. oktober fra kl. 18.45 til 19.45 i  salen.

Onsdag: Vi glæder os til at byde Lone Vithus, som skal undervise i yoga, velkommen.

Undervisningen begynder d. 8. november fra kl. 18.30 til kl. 20.00 i salen.

Da en del yogainstruktører i tidens løb har bemærket, at det kan knibe med at nå programmet på en time, har vi i år aftalt med Lone, at hun underviser i 1½ time onsdagene fra d. 8. november til og med den 13. december 2017. Derefter er der juleferie.

I 2018 starter Lone op igen første gang d. 10. januar, samme tid, og fortsætter til og med d. 28. februar med undtagelse af d. 21. februar, hvor undervisningen er aflyst.

Vi har i år valgt at opfordre deltagerne på gymnastik- og yogaholdet til, selv at anskaffe yogamåtter, som er mere skridsikre og som vil være for dyre for klubben at indkøbe.

Svømning: Da Roskilde Badet er under renovering og dermed lukket, har vi ikke kunnet få så mange svømmedage, som de foregående år. Vi har igen i år valgt at opfordre til, at man kommer som det nu kan passe hver især bedst, da vi synes at det fungerede godt sidste år.

Vi har fået følgende tider og dage:
  • Lørdag d. 25. november
  • Lørdag d. 27. januar
  • Lørdag d. 21. april

Alle dage er fra kl. 15 - 17.

Mange hilsner og god fornøjelse.

Marianne, MTU. Mail: msn217@yahoo.dk. Mobil: 2010 1842.