Standerhejsning i Skuldelev

Lørdag den 5. maj starter vi langturssæsonen med en 1-dags langtur til sommerhuset i Skuldelev.

16. april 2018

Mød op i roklubben omklædt kl. 9.00.

For at deltage i turen skal du have langtursret. Det er dog muligt at søge om dispensation, hvis du har gennemført en redningsøvelse.

Vi drikker formiddagskaffe undervejs. Der vil være velkomstkomite i sommerhuset bestående af pensionist- og mastersroere.

Medbragt egen mad og drikke indtages ved sommerhuset. Herefter er der standerhejsning og champagne.

Hjemkomst: Sidst på eftermiddagen.

Tilmelding skal ske online via dette link. Sidste frist for tilmelding er onsdag den 2. maj.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt: