Roklubbens juletræsfest for medlemmer, deres børn og børnebørn

Igen i år holder roklubben juletræsfest. Julemanden kommer til Roskilde Roklub, og han har godteposer med til alle børn.

9. november 2018

Datoen er:Første søndag i advent den 2. december 2018 fra kl. 14:30 – 17:00.

Der vil være julesang, musik og dansen rundt om juletræet. Tutten sælger gløgg, æbleskiver, sodavand mm.

Husk nissehuer!

Vi ses til en hyggelig klubeftermiddag i julelysets skær.

Tilmelding
Prisen er 20 kr. pr barn. Tilmelding kan ske online via dette link – husk navn og alder på barnet/børnene og antal voksne. Vigtigt med alderen på de tilmeldte børn.

Tilmelding evt til judith.lyster@gmail.com og evt. betaling på mobil pay 4057 2837. Ellers kontant betaling på dagen i Tutten.

Seneste tilmeldingsfrist er 26. november.

Vi ses til en hyggelig klubeftermiddag i julelysets skær.

Julehilsen Børneudvalget

Lizzie, Asta og Judith