Ro-tur og øl-smagning på Herslev Strand

Så går turen igen til Herslev strand. Vær obs. på at datoen er ændret fra den 18. til den 19. august!

16. juli 2018

Vi starter fra roklubben kl. 9 og forventer at være hjemme inden kl. 16 (det afhænger dog af vejret). Ved Herslev Strand trækker vi bådene i land for at holde pause med medbragt madpakke og en lille øl-smagning. I år har jeg valgt, at temaet skal være Trappist-øl, øl brygget af trappistordenens munke eller i det mindste under deres opsyn. I kender sikkert navnene Westmalle, Chimay og Rochefort.

I skal medbringe det sædvanlige udstyr til ro-picnic, herunder vadesko og måske badetøj til en tur i vandet, samt madpakke og drikkedunk.

Det kommer til at koste ca. 40 kr. at deltage – de betales enten via MobilePay eller kontant, når vi ses. Der er tilmelding online hér på hjemmesiden, senest 14. august.

Spørgsmål til Karen tlf. 22446103.

Fortsat god sommer – Karen