Meld dig!

Du kan nu tilmelde dig arrangementer og ture på hjemmesiden.

15. marts 2008

Til en del af roklubbens arrangementer er det fremover muligt at tilmelde sig på roklubbens hjemmeside.

Når vi annoncerer et arrangement eller en tur, skriver vi, om du kan tilmelde dig på hjemmesiden. Vi skriver også hvad du konkret skal gøre for at tilmelde dig.

Du skal først oprette dig som bruger
Hvis du fremover vil tilmelde dig online, skal du først oprette dig som "bruger". Du skal oprette dig som bruger, fordi vi vil være sikre på, at det kun er roklubbens medlemmer, som melder sig til arrangementerne.

Hvis du vil oprette dig som bruger skal du klikke på "Aktiviteter" i den øverste menu på hjemmesiden. I højre kolonne på den næste side har vi oprettet en boks: "Ny bruger". Hér kan du oprette dig. Du skal f.eks. angive dit navn, telefonnummer, mailadresse og dine rorettigheder. Du kan også se siden hér:

Når du har tilmeldt dig som bruger, skal vi bruge et par dage for at godkende dig som bruger. Når du er godkendt, får du en mail - og efterfølgende kan du tilmelde dig!