Med til Furesøen den 25. juni?

Søndag den 25. juni går turen til Furesøen. Vi har lånt 4 4’ere af Birkerød Roklub og har aftalt med kajakkerne, at de også deltager – forhåbentlig bliver vi ca. 25 deltagere i alt.

1. juni 2017

Start fra roklubben omklædt kl. 8.45, vi skal være i Birkerød 9.30, vi forventer at være hjemme igen allersidst på eftermiddagen. Vi følges ad i private biler.

Medbring madpakke, drikkelse, kage, kaffe, siddeunderlag, skiftetøj i overensstemmelse med vejret, vadesko, redningsvest m.m.

Du skal tilmelde dig til roturen on-line, og du kan kun tilmelde dig selv. Samtidig skal du sende en sms til Karen (tlf. 2244 6103) , hvor du oplyser: Navn, medlemsnummer, ro-rettigheder, telefonnummer og mail, samt evt. tilbud om at lægge bil til.

Tilmelding senest den 18. juni – vi skal kunne nå at søge dispensation, hvis enkelte ikke har langtursret.

Kajak tilmelding er direkte til Jytte – jyttehjemme@hotmail.com. Jytte og Jens er turledere for kajakkerne og skal også vide om bil og plads til kajak mm.