OPDATERET: Kystsikringen af havnen afkorter rosæsonen

Kystsikringen af havnen er nu så fremskreden, at entreprenøren snart begynder at grave på Roskilde Roklubs grund.

5. oktober 2017

Udgravningen vil betyde, at vi ikke kan komme ud med bådene efter medio oktober. Den præcise dato vil blive oplyst ca. 8. dage inden. Derfor er vi nødt til at forkorte rosæsonen, som ellers ville slutte med standerstrygningen den 28. oktober.

Der vil kunne forekomme gravearbejde allerede i næste uge, men vi vil fortsat kunne komme ud indtil medio oktober.

Planen skulle ikke omfatte området ved trailere og kajakhus. Der vil fra disse områder være fri adgang til vandet. Men trailere vil ikke kunne køre ud pga. udgravninger på havnepromenaden og på forpladsen.

Du kan læse mere om kystsikringen i denne nyhed fra Roskilde Kommune.