Kortursstyrmandskursus 2018

Lørdag den 2. juni afholder vi korttursstyrmandskursus i klubhuset.

15. maj 2018

Har du roet mindst 200 km, kan du nu deltage i kurset og blive uafhængig af at du skal finde en styrmand, når det passer dig at ro. Du kan også hjælpe med til at der kan komme flere ud til fællesroning.

For at blive K-styrmand skal du have gennemført en redningsøvelse. Du kan vælge at tage redningsøvelsen senere. Dit kursusbevis udstedes først derefter.

Kurset afholdes i klubbens lokaler fra kl. 09.00 til ca. 16.00. Kurset har plads til 20 deltagere.

Klubben vil servere kaffe og lidt morgenbrød og man er velkommen til at tage kage med.

Husk at medbringe madpakke og drikkevarer til frokost, da det ikke er sikkert at tutten har åbent.

Undervisningsmateriale ”K-styrmandsmappen” udleveres ved kurset.

Tilmelding på sker online på denne side. Tilmeldingsfristen er onsdag den 30. maj.

Yderligere information ved henvendelse til:
  • Flemming på tlf. 2921 8592 eller fik_150@webspeed
  • Ib Toft på tlf. 4142 5833 eller ibtoft1@gmail.com