Korte roture

MTU igangsætter nu et initiativ, hvor du kan komme med på helt korte ture under fællesroningen tirsdag og torsdag.

10. april 2018

Da vi har erfaret at en del medlemmer af forskellige grunde, det være sig manglende tid til de lange ture inden for daglig ro farvand – lidt små skavanker m.m., ikke gør brug af fællesroningen tirsdag og torsdag, vil vi i denne sæson efter ønske lave korttursgrupper.

Du skal blot møde op ved pulten i bådhallen til fællesroningstiderne så vil ro vagterne vejlede dig i udfyldelse af ”turkortet”.

Håber at se rigtig mange og at du vil fortælle andre du kender om initiativet.

Jeg hører gerne fra dig, hvis der er noget der kan gøres bedre.

På vegne af MTU

Marianne Nygaard