Kontingent for 4. kvartal

Du har denne gang modtaget opkrævning af kontingent for 4. kvartal 2017 på papir med posten.

30. oktober 2017

Der er ikke tale om 'spam' og jeg skal bede dig om at betale opkrævningen på den gode gammeldags måde med en manuel bankoverførsel.

Fra næste opkrævning vil vi igen være tilbage på sporet med overførsel via Betalingsservice. Du skal altså IKKE lave en ny tilmelding til betalingsservice.

Problemet er opstået i kølvandet på et samtidigt skift af bank, medlemssystem og NETS-aftale. Jeg troede, at det var muligt at nå en sidste kontingentudskrivning fra det gamle medlemssystem - så den blev sat i værk. Men NETS havde flyttet Betalingsservice-aftalerne til den nye NETS-aftale, hvor der skal ske en konvertering - og som resultat kom opkrævningerne på papir.

Jeg beklager ulejligheden.

Per Stenberg Christensen