Årgangsmesterskaber 2015

Kaproerne klarede sig flot ved weekendens årgangsmesterskaber i Holstebro. Søstrene, Victoria og Caroline Munch, sejrede først i junior C dobbelt sculler og senere var der også guld til Victoria i single sculler i klassen for de 14 årige.

10. august 2015

caroline-victoria-munch-2015-350px.jpg
 Søstrene Munch var flyvende ved Årgangsmestersterskaberne i Holstebro.

15 både startede til indledende løb lørdag morgen. Heraf gik 9 både videre til A-finale som blev roet om eftermiddagen

Lucas og Matias Kofoed startede dagen. Lucas blev nr. 4, hvilket ikke rakte til en plads i A-finalen. Matias blev nr. 2, hvilket gav en adgangsbillet til A-finalen. Matias roede et flot A-finaleløb og kom ind på en 6. plads.

Mathias Ankerstjerne var næste roer på vandet. Mathias blev nr 3 i sit indledende, hvilket ikke rakte til en A-finaleplads...

Viktoria og Caroline roede sig stærkt i A-finalen i 2x og her tog de Årgangsmesterskabet i fin stil.

Kjøller roede sig i A-finalen.

Så var det tid til de to jun C 2x med hhv. Victor & Julius og Ankerstjerne & Lucas..

Victor & Julius roede sammen for første gang og Julius' første løb på vandet. De roede et fint løb, men kom dog ikke i A-finalen. Derimod roede Lucas & Ankerstjerne sig i flot stil i A-finalen. Her var drengene oppe imod nogle stærke konkurrenter og det blev derfor til en 4. plads.

Andreas Yde & Martin roede et flot indledende løb og kom også i A-finalen, hvor de dog måtte melde fra pga. rygproblemer.

Malli roede indledende i 1x og hun har virkelig udviklet sig i båden. Desværre var Malli oppe imod nogle rutinerede piger og kom ikke i A-finalen.

Katrine & Victoria stillede op i åben 2x selvom de er letvægtsroere.

De roede et flot indledende og kom videre i A-finalen..

Caroline roede sig i flot stil i A-finalen og her blev det til en flot bronzemedalje.

Martin Kofoed kom i A-finalen i 1x og her blev han nr. 4.

Andreas og Oliver roede også indledende i 1x. Andreas måtte se sig slået og kom ikke videre fra indledende.

Oliver derimod tog en af billetterne til A-finalen, hvor han kom ind som nr. 5.

Iben Bech roede 250 m i Edon sculler og her fik hun en flot 2. plads.

Mads Kjøller og Mads Brogaard stillede også op i 2x Åben klasse, hvor de hev sejren hjem både på 1000 m og 250 m..

Mads Brogaard roede også letvægts 1x hvor han blev nr. 4.

Victoria Munch stillede også op i 1x hvor hun de sidste 2 år er blevet Årgangsmester. Hun roede et flot løb og vandt igen årgangsmesterskabet med stort forspring til nr. 2.

Victoria og Katrine stillede også op i letvægts 1x. Pigerne roede flotte løb og Katrine løb med en 2. plads mens Victoria blev nr. 4.

Cecilie fra Fredensborg roede 1x. Cecilie roede sig rutineret i A-finalen hvor hun snuppede en fin bronzemedalje.

Jun C drengene (Victor, Mattias Batenburg, Julius og Ankerstjerne) afsluttede dagen med 4x løb.. Drengene roede sammen for første gang, og de havde et godt løb som de synes havde været ret sjovt.