Julehilsen fra Roskilde roklubs formand

Roklubbens formand, Ove Pedersen, sender en julehilsen til alle medlemmer.

22. december 2017

Kære alle i Roskilde Roklub

I og Jeres familier ønskes alle en glædelig jul samt et godt nytår.

Vi kan se tilbage på et travlt og spændende år i den i den gamle klub på havnen.

Med indvielsen af det nye flotte motionsrum og etableringen af kystsikringen omkring vores klubhus er vi sikret en god og tør fremtid på havnen i Roskilde med en fortsat uhindret adgang til vores elskede fjord.

2017 var også året, hvor den nye generation af lokale elite roere enten slog igennem eller fik vist, at Roskilde Roklub fortsat kan være med, når der kæmpes om mesterskaber og medaljer.

Tak til alle der har medvirket til at få tingene til at ske og fremtiden til at se lys og spændende ud.

Venligste julehilsner

Ove Pedersen