Instruktion i klubbens turkajakker

Er du interesseret i at kunne ro i klubbens turkajakker, så er der nu mulighed for instruktion.

9. maj 2018

Du skal være klar over at man skal være frigivet roer og have korttursstyrmandsret for at kunne starte på instruktionen.

Jens Østergaard vil fortælle om instruktion i turkajakkerne, hvad der kræves og hvordan I kan organisere det.

Det sker lørdag d. 19. maj kl. 10 i roklubben!

Og dem som måtte ønske det skal huske lange jogging bukser og snært tøj, for så går vi direkte til instruktion af hvordan man kommer op i kajakken.

Er du forhindret i at deltage d. 19, så kan du kontakte Jens på tlf. 41 31 98 88.