Langtursret

For at deltage i en rotur uden for klubbens daglige rofarvand skal du have langtursret. Det er på nogle ture muligt at få dispensation for langtursret. For at få tildelt langtursret skal du:

• Være korttursstyrmand.
  • Tilkendegive, at du har læst og forstået Roskilde Roklubs reglement om langture og DFfRs langtursreglement.
  • Tilkendegive, at du har kendskab til løfteteknik og i praksis kan bruge den rigtige løfteteknik.
  • Have gennemført og bestået en kæntringsøvelse.
  • Have deltaget i tre forskellige endags langture samt to flerdags langture med overnatning.

Bemærk i øvrigt, at en langtur kan være fysisk hård!

Hvis du ønsker at få langtursret, skal du sende en ansøgning til Langtursudvalget. Se skemaet hér:

Hvis du vil vide mere om langtursretten, kan du læse mere hér: