Rorettigheder og langture

På undersiderne i menuen til venstre kan du læse mere om de forskellige styrmandsrettigheder i roklubben. Du kan også læse om hvad man skal gøre for at få de forskellige rettigheder:

• Kortturstyrmandsret
  • Langtursstyrmandsret
  • Langtursret
  • Kajakret
  • Scullerret

Anmeldelse og godkendelse af langture

Anmeldelser af langture skal ske til rochef Ib Toft senest før langturen starter. Det er ligeledes rochefen, som godkender turen.

Anmeldelsen skal indeholde følgende punkter:

• Fuldstændigt og tydeligt navn for turens deltagere
  • Angivelse af deltagernes rorettigheder
  • Angivelse af holdets leder
  • Mobiltelefonnummer til holdlederen under turen
  • Turens mål
  • Tidspunktet for forventet ankomst til målet og forventet hjemkomst
  • Holdlederens kvittering for, at den tildelte båd med udstyr er gennemgået og fundet i god og funktionsdygtig stand, således at det særligt fremgår af anmeldelsen, at kravene er opfyldt, herunder at hver roer medbringer godkendt redningsvest.

Anmeldelsen kan ske på denne mail.