Leje af roklubbens lokaler og sommerhus

På denne side kan du læse mere om leje-reglerne, når roklubbens egne medlemmer ønsker at låne roklubbens lokaler.

Leje af festsalen
Hvis du er aktivt medlem af Roskilde Roklub har du mulighedhed for at leje klubbens festsal og køkken.

Du kan kun leje salen, hvis det er din egen fejring. Du kan ikke låne salen hvis du skal fejre din nærmeste familie eller andre personer. Du kan dog leje salen i forbindelse med dit barns barnedåb eller dit bryllup. For at leje salen til konfirmationer skal barnet være medlem af roklubben.

Roklubbens egne aktiviteter prioriteres altid først. Salen lejes kun ud ca. 2 gange om måneden og kun ét arrangement pr. weekend.

Det koster 3.000 kr. at leje salen plus 1.000 kr. i gebyr for rengøring. Gebyret for rengøring betales tilbage til dig, hvis der er gjort ordentligt rent i roklubben efter dit arrangement.

Hvornår er salen booket?
For at se hvornår salen er ledig, skal du vælge "Aktiviteter" i den øverste menu. Hér kan du se alle aktiviteter, inklusive bookinger af festsalen. Bemærk, at vi ikke udlejer salen på hverdage og søndag formiddag.

Sommerhuset
Roskilde Roklub har et sommerhus ca. 17 km. nord for Roskilde - ved Skuldelev. I sommerhuset er der køkken, toilet/badefaciliteter og en hyggelig stue. Indendøre er der køjepladser til 6 personer. Ved sommerhuset er der desuden 2 mindre hytter med køjepladser til 3 personer samt 1 hytte til 4 personer. Sommerhuset ligger på en stor grund, hvor det er muligt at slå telte op.

Sommerhuset kan lejes privat af roklubbens medlemmer for 75 kr. pr. person pr. nat. Prisen for medlemmer fra andre roklubber er 75 kr.

Hvis du vil vide mere om lån af sommerhuset, skal du kontakte Jan Michno på telefon 51 70 38 61 eller på denne mailadresse.