Roklubbens bådtrailer

Roklubbens bådtrailer bruges primært af kaproningsudvalget. Roklubben deltager i en del stævner, hvor traileren bruges til at transportere vores kaproningsbåde.

På klubbens udvalgsdag i januar lægges alle kapronings-stævner for sæsonen ind i booking-kalenderen.

Det er også muligt at booke traileren, hvis du f.eks. arrangerer en langtur. Ønsker du at låne traileren, skal du kontakte klubbens udlåns-administrator Mads-Peter K. Engelhardt på mail: sekretaer@roskilderoklub.dk

Traileren er lang og uhåndterlig. Brug den kun hvis du er rutineret chauffør og har en tilstrækkelig stor bil. Du kan formentlig bruge et almindeligt ´B´-kørekort.

Traileren har følgende data:

• Egenvægt: 625 kg.
  • Max. totalvægt: 1.000 kg.
  • Max last: 375 kg. Det svarer til tre 2-åres inriggere

Bemærk, at lasten kommer an på hvad, der står på bilens registreringsattest! På Rådet for Sikker Trafiks hjemmeside kan du læse mere om reglerne for at køre med anhænger.

Klubbens bådtrailer