Sikkerhed til søs

Hvornår har du sidst deltaget i en kæntringsøvelse? I Roskilde Roklub opfordrer vi alle medlemmer til at deltage i en kæntringsøvelse med jævne mellemrum, så du ved hvad du skal gøre hvis det skulle gå galt. Ca. 2 gange om året afholder Instruktionsudvalget kæntringsøvelser i havnen ved roklubben.

Kæntringsøvelse på Roskilde Roklubs langtur til Oslofjorden i 2008

På kæntringsøvelsen lærer du bl.a. at tage en redningsvest på i vandet, at svømme mellem to årer og at tømme en inrigger for vand. Og så er det rigtigt sjovt! Hold øje med opslagstavlen i roklubben, hvor du tilmelder dig.

TrygFonden har en hjemmeside, hvor du kan læse mere om sikkerhed til søs, teste din viden mv. Siden kan ses ved at klikke på dette link:

I roklubben opfordrer vi alle medlemmer til at tage et førstehjælpskursus. Hvis du vil vide mere om førstehjælp - eller om at deltage i et førstehjælpskursus - kan du klikke dig videre på disse links: