Voksenroer

For at være medlem skal du kunne svømme mindst 300 meter. Du behøver ikke at være et kæmpestort muskelbundt - roning er for alle slags mennesker. Som medlem kan du benytte vores øvrige faciliteter, fx. vores moderne motionsrum, sauna mv. Desuden tilbyder vi et væld af aktiviteter sommer og vinter.

Du bliver medlem ved at møde op på roklubbens kontor.

Hvad skal du medbringe, hvis du vil være almindeligt medlem?
Du skal medbringe en indmeldelsesblanket (print, udfyld og tag med på kontoret) og et svømmebevis. Svømmebeviset skal udfyldes af en livredder i en svømmehal. Beviset må højest være 1 år gammelt. Husk også at medbringe 300 kr. i indmeldelsesgebyr og bankoplysninger, så du kan blive tilmeldt BetalingsService (kontingentopkrævningerne).

Når du skal lære at ro
Hvis du aldrig har roet før, skal du gennemgå instruktion i roning, før du kan benytte klubbens robåde og andre faciliteter. Bliver du medlem i løbet af vintersæsonen er du meget velkommen til at deltage i roklubbens mange aktiviteter.

Klubben afholder 3 - 4 instruktionskurser i løbet af en sæson. Du skal deltage i ét af kurserne. Instruktionen varer en weekend og en hverdagsaften, hvor man frigives som roer. Der er op til 16 personer på hvert hold.

I 2018 holder vi instruktionskurser på disse dage:

• Hold 1: 21. - 22. april
  • Hold 2: 16. - 17. juni
  • Hold 3 11. - 12. august

Du kan se hvem, der instruerer nye roere hér:

Efter gennemført instruktion kan du deltage i klubbens ro-arrangementer, bl.a. fællesroning hver tirsdag og torsdag aften.

Roklubbens langtur i sommeren 2008, hvor vi tog imod Havhingsten