Trim-medlem

Et Trim-medlemsskab er målrettet medlemmer, som kun ønsker at bruge roklubbens motionsrum. Som Trim-medlem får du adgang til at bruge motionsrum, bad/omklædning og sauna fra tidlig morgen til kl. 15 - og når motionsrummet ikke er booket til hold og afdelinger.

Trim-medlemmer er velkomne til at deltage i roklubbens sociale aktiviteter, fx. grillaftener, fester, foredrag osv. Du kan dog ikke deltager i vores aktiviteter på vandet. Derfor skal du heller ikke medbringe svømmebevis, når du melder dig ind.

Er du 65 år eller derover er kontingentet lavere.

Du bliver medlem ved at møde op på roklubbens kontor.

Du skal medbringe en indmeldelsesblanket (print, udfyld og tag med på kontoret) og 300 kr. i indmeldelsesgebyr. Vi skal også bruge dine bankoplysninger, så du kan blive tilmeldt BetalingsService (kontingentopkrævningerne).