Miniroer

Miniroer er et tilbud til børn mellem 1 og 6 år, som er tilknyttet et voksent medlem af roklubben (over 18 år). Medlemsskabet koster 200 kr. om året.

Der vil i løbet af året blive arrangeret diverse aktiviteter målrettet miniroerne og deres forældre på land og i klubhuset - fx. roklubbens årlige julearrangement i november.

Der er følgende krav for at blive miniroer:

• Man behøver ikke at kunne svømme.
  • Man må ikke deltage i de normale aktiviteter på vandet. Vi tilbyder dog enkelte vandaktiviteter (vandlege). Eksempelvis har vi i vinterhalvåret tider i svømmehallen Maglegårdsbadet.
  • Man kan deltage i aktiviteter på land og i klubhuset.
Hvordan får man lavet et miniroer-medlemsskab?
Print denne blanket, udfyld den og aflever den i brevsprækken på kontoret. Det er vigtigt, at dine kontaktoplysninger/medlemsnummer er skrevet tydeligt, hvis kontoret har spørgsmål i forbindelse med indmeldelsen.

Kontakt kontoret hvis du har spørgsmål.