Bliv medlem af Roskilde Roklub

Roskilde Roklub er en forening med en masse spændende aktiviteter. Vi gør meget ud af at tage rigtig godt mod nye medlemmer!

Roning er vores hovedaktivitet, men vi har også en masse andre aktiviteter i og omkring huset på Roskilde havn. Vi mener selv, at vi har Danmarks bedste og smukkeste rofarvand: Roskilde Fjord.

Hvis du vil være roer, så deltag i vores roskole, som vi holder ca. 3 gange om året. Roskolen er et introforløb, hvor du kommer på vandet og lærer at ro sammen med en masse andre nye medlemmer.

I menuen til venstre kan du læse mere om at blive medlem.

I denne oversigt får et overblik over roklubbens forskellige medlemstyper. Klik på medlemstypen for at læse mere.

Medlemstype
(klik på medlems-typen for at læse mere)

Alder

Må bruge roklubbens både

Adgang til motionsrum og bad/sauna

Kan deltage i sociale arrangementer

Beløb, du skal betale

Miniroer

1 - 6 år

M. voksen

M. voksen

222 kr. årligt

Begynderroer

7 - 9 år

Visse både

281 kr. pr. kvartal

Ungdomsroer

10 - 17 år

370 kr. pr. kvartal

Ungdomsroer +

18 - 24 år

563 kr. pr. kvartal

Voksenroer

25 år og op

654 kr. pr. kvartal

Leje af plads i havkajakhus

(Skal kombineres med medlemskab som voksenroer, Trim eller Trim 65+)

Voksenroer: Ja Trim/Trim 65+: Nej

721 kr. pr. år + kontingent som voksenroer, Trim eller Trim 65+

Trim

18 – 65 år

506 kr. pr. kvartal

Trim 65+

65 år og op

337 kr. pr. kvartal

Passivt medlem

10 år og op

654 kr. årligt

Når du melder dig ind, skal du betale et engangsgebyr på 300 kr. Gebyret skal betales i kontanter. Man skal dog ikke betale indmeldelsesgebyr som begynderroer. Pengene går bl.a. til at lave dit adgangskort til roklubben.

Vi opkræver kontingenten kvartaltvist. Miniroere og passive medlemmer opkræves dog 1 gang årligt i april måned.

Er man mellem 7 - 18 år og har en forælder, som er medlem af roklubben, er prisen kun 189 kr. om pr. kvartal.