Juletræsfest for medlemmernes børn

Dato/tid: 3. dec. 2017 kl. 14:00-16:30

Julen nærmer sig, og vi inviteret til julefest i roklubben. Der vil være dans om juletræet, julesange og leg, og hygge med hinanden.

Der er salg af gløgg og æbleskiver. Så husk småpenge. Tutten er også åben.

Det sker: Første søndag i advent, den 3. december fra kl. 14.00 – 16.30.

Vi er næsten sikre på, at får vi besøg af en skovnisse fra de store sjællandske skove. Måske han fortæller en lidt om nisselivet i skoven. Og så har han lovet, at rejse forbi en slikbutik, for at hente slikposer, som han vil dele ud til jer børn.

Vi glæder os til at se jer i den julesmykkede sal i Roklubben, og juletræet, som Vandhundene vil pynte, til en hyggelig klubeftermiddag i julelysets skær.

Pris pr. barn er 20 kr., som betales på dagen. Tilmeldingen skal ske online på roklubbens hjemmeside (alternativt til Asta på tlf. 26 85 92 66. Helt alternativt via sms på samme nr. 26 85 92 66)

Ved tilmeldingen oplyses børnenes navn, alder samt jeres telefonnr. Meget gerne også, hvor mange voksne I regner med at deltage.

Sidste tilmeldingsfrist er den 27. november.

Der er begrænset deltagertal.

Eventuelle spørgsmål kan sendes til Asta.isr@gmail.com

Med julehilsen

Børneudvalget

Online tilmelding:
Det er muligt at tilmelde sig dette arrangement online. Du skal være være logget ind før du kan tilmelde dig. Hvis du allerede er tilmeldt kan du opdatere dine data eller du kan annullere din tilmelding: Klik her

Tilbage    Print

Ny bruger
Opret dig som bruger. Så får du mulighed for at tilmelde dig diverse arrangementer.
Ret din profil
Er du allerede oprettet som bruger på hjemmesiden, så kan du rette din profil her: