Pensionistroning

Pensionistroning er først og fremmest turroning med udgangspunkt i klubhuset ved Roskilde Havn. Du skal regne med at bruge mellem 2 til 2½ timer på en tur.

Pensionist roning er en af de sportsgrene, hvor man får brugt hele kroppen på en gang. Du ror sammen med andre pensionister, uanset alder og køn og i det tempo, som passer til den enkelte. Der bliver ikke byttet plads under vejs. Alle kan være med!

I rosæsonen er der fællesroning mandag, onsdag og fredag kl. 08.00.

Hvis du har lyst til at deltage i pensionist roning, er det eneste, du skal gøre, at møde op i bådehallen i roklubben i rotøj - med din redningsvest. Der skal blot være en af klubbens udnævnte styrmænd i båden.

Rosæsonen strækker sig normalt fra sidst i marts til sidst i oktober. Men i den resterende periode er Roskilde Roklub langt fra en klub i vinter-hi. Pensionisterne bruger vinteren til at gå ture langs fjorden eller i skoven, eller træne i motionsrummet.  Efter roturen eller vintertræning er der kaffe og te, som klubben betaler.

Ny bruger
Opret dig som bruger. Så får du mulighed for at tilmelde dig diverse arrangementer.
Ret din profil
Er du allerede oprettet som bruger på hjemmesiden, så kan du rette din profil her: