Vild med vand – alle klubber på havnen holder åbent hus. Vi tilbyder en prøvetur i robåd.

Dato/tid: 9. jun. 2018 kl. 11:00-16:00

Roklubben har åbent hus fra kl. 11 - 16. Det vil glæde os, hvis rigtig mange vil komme forbi.

Under arrangementet vil der være mulighed for at få en kop kaffe, købe noget at drikke i vores café, Tutten, møde vores medlemmer, få en rundtur i klubhuset, se vores nye motionsrum, prøve et ro-ergometer og måske også prøve en rotur på vandet.

Tilbage    Print

Ny bruger
Opret dig som bruger. Så får du mulighed for at tilmelde dig diverse arrangementer.
Ret din profil
Er du allerede oprettet som bruger på hjemmesiden, så kan du rette din profil her: