Øl-tur til Herslev arrangeret af MTU

Dato/tid: 19. aug. 2018 kl. 09:00

Så går turen igen til Herslev strand – obs datoen er ændret fra den 18. til den 19. august!

Vi starter fra roklubben kl. 9 og forventer at være hjemme inden kl. 16 (det afhænger dog af vejret). Ved Herslev Strand trækker vi bådene i land for at holde pause med medbragt madpakke og en lille øl-smagning. I år har jeg valgt, at temaet skal være Trappist-øl, øl brygget af trappistordenens munke eller i det mindste under deres opsyn. I kender sikkert navnene Westmalle, Chimay og Rochefort.

I skal medbringe det sædvanlige udstyr til ro-picnic, herunder vadesko og måske badetøj til en tur i vandet, samt madpakke og drikkedunk.

Det kommer til at koste ca. 40 kr at deltage – de betales enten via mobile pay eller kontant, når vi ses. Der er tilmelding online på hjemmesiden, senest 14. august.

Spørgsmål til Karen tlf. 22446103.

Fortsat god sommer – Karen

Online tilmelding:
Det er muligt at tilmelde sig dette arrangement online. Du skal være være logget ind før du kan tilmelde dig. Hvis du allerede er tilmeldt kan du opdatere dine data eller du kan annullere din tilmelding: Klik her

Tilbage    Print

Ny bruger
Opret dig som bruger. Så får du mulighed for at tilmelde dig diverse arrangementer.
Ret din profil
Er du allerede oprettet som bruger på hjemmesiden, så kan du rette din profil her: