MTU arrangerer øltur til Herslev Strand

Dato/tid: 2. sep. 2017 kl. 09:00

Så går turen igen til Herslev strand.

Vi starter fra roklubben kl. 9 og forventer at være hjemme inden kl. 16 (det afhænger dog af vejret). Undervejs trækker vi bådene i land på Herslev Strand. I Herslev vil jeg tilrettelægge en lille øl-smagning med øl m.m. fra bryggeriet Skands – og dertil indtages jeres medbragte madpakker.

I skal medbringe det sædvanlige udstyr til ro-picnic, herunder vadesko og måske badetøj til en tur i vandet, samt madpakke, drikkedunk med vand og snacks.

Det kommer til at koste 50 kr at deltage – de betales enten via mobile pay eller kontant, når vi ses. Der er tilmelding online på hjemmesiden, senest 28. august.

Spørgsmål til Karen tlf. 22446103.

Tilbage    Print

Ny bruger
Opret dig som bruger. Så får du mulighed for at tilmelde dig diverse arrangementer.
Ret din profil
Er du allerede oprettet som bruger på hjemmesiden, så kan du rette din profil her: