Motionsroning

De fleste roere i Roskilde Roklub er motionsroere. Motionsroning er først og fremmest turroning med udgangspunkt i klubhuset ved Roskilde Havn.

Motionsroning er en af de sportsgrene, hvor man får brugt hele kroppen på en gang. Du ror sammen med andre, uanset alder og køn og i det tempo, som passer til den enkelte. Alle kan være med!

Afgang fra roklubbens ponton i havnen

I rosæsonen er der fællesroning tirsdag og torsdag, dog ikke helligdage. Der er forskellige tidspunkter for fællesroningen i løbet sæsonen - afhængig af hvornår solen går ned.

Rotidspunkterne er følgende:

• Kl. 18.00 i marts og april.
  • Kl. 18.30 i maj, juni og august.
  • Kl. 18.00 i september.
  • Kl. 17.00 i oktober.
Der er ligeledes fællesroning søndage kl. 9, men uden rovagt.

Der ingen planlagt fællesroning i juli måned.

Hver onsdag kl. 18:30 er der ”Sved på panden roning”. Det er en hurtig tur med fysisk udfoldelse på ca. 1 time – for alle der lige vil ha´ sved på panden i smukke omgivelser.

Hvis du har lyst til at deltage i fællesroning er det eneste du skal gøre at møde op i bådehallen i roklubben i rotøj - med din redningsvest.

Ud over fællesroningerne arrangerer vi jævnligt fælles endags-ture på fjorden i weekenderne - f.eks. nattergaleturen, stjerneskudsturen og løvfaldsturen. Tilmelding til disse ture sker på opslagstavlen i roklubben eller via hjemmesiden.

Der er mulighed for at ro hele døgnet, blot der er en af klubbens udnævnte styrmænd i båden.

Ny bruger
Opret dig som bruger. Så får du mulighed for at tilmelde dig diverse arrangementer.
Ret din profil
Er du allerede oprettet som bruger på hjemmesiden, så kan du rette din profil her: