Standerhejsning i Skuldelev

Dato/tid: 5. maj 2018 kl. 09:00

Mød op i roklubben omklædt kl. 9.00.

For at deltage i turen skal du have langtursret. Det er dog muligt at søge om dispensation, hvis du har gennemført en redningsøvelse.

Vi drikker formiddagskaffe undervejs. Der vil være velkomstkomite i sommerhuset bestående af pensionist- og mastersroere.

Medbragt egen mad og drikke indtages ved sommerhuset. Herefter er der standerhejsning og champagne.

Hjemkomst: Sidst på eftermiddagen.

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 2. maj.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt:

Ib Toft: ibtoft1@gmail.com

Flemming Kristoffersen: fik_150@webspeed.dk, tlf: 2921 8592

Online tilmelding:
Det er muligt at tilmelde sig dette arrangement online. Du skal være være logget ind før du kan tilmelde dig. Hvis du allerede er tilmeldt kan du opdatere dine data eller du kan annullere din tilmelding: Klik her

Tilbage    Print

Ny bruger
Opret dig som bruger. Så får du mulighed for at tilmelde dig diverse arrangementer.
Ret din profil
Er du allerede oprettet som bruger på hjemmesiden, så kan du rette din profil her: