Sommerlangtur til Sønderjylland

Dato/tid: 12.-16. Juli 2017

Vi kører fra roklubben i egne biler kl.10. Efter et par kulturelle stop undervejs lander vi i Aabenraa. Vi overnatter i den tyske roklub og ror på fjorden. Turen fortsætter til den tyske roklub i Sønderborg, hvor vi ror to dage for at fortsætte til den danske roklub i Flensborg. Også her er indlagt kulturelle oplevelser udover rotur på fjorden. Vi sover i roklubberne, dvs. kun lidt bagage. Maden finder vi ud af sammen. Hjemkomst ca. kl. 18.

Deltagerantallet er max 16 incl. følgende turledere: Flemming Kristoffersen, Ulla Werk og Birgitta Dehn

P.S. Se også opslag i roklubben

Online tilmelding:
Det er muligt at tilmelde sig dette arrangement online. Du skal være være logget ind før du kan tilmelde dig. Hvis du allerede er tilmeldt kan du opdatere dine data eller du kan annullere din tilmelding: Klik her

Tilbage    Print

Ny bruger
Opret dig som bruger. Så får du mulighed for at tilmelde dig diverse arrangementer.
Ret din profil
Er du allerede oprettet som bruger på hjemmesiden, så kan du rette din profil her: