Langtur til Lyø

Dato/tid: 22.-26. August 2018

Årets efterårslangtur går til Lyø i det sydfynske øhav og der er 13 pladser ud over turledere.

Vi starter med at tage til Fåborg hvor vi overnatter på Fåborg Vandrehjem fra onsdag den 22. august til torsdag den 23. august 2018.

Torsdag morgen tager vi til Fåborg Roklub hvor vi får udleveret både og forhåbentlig også lokale ”fif” til ture i Fåborg området.

Fra Fåborg Roklub ror vi mod Lyø hvor vi regner med at være hen på eftermiddagen efter lidt krydstogt på vejen.

På Lyø skal vi bo i 4 lejligheder. Lejlighederne ligger ca. 1 km fra havnen. I byen er der en købmandshandel og en cafe/restaurant. Se mere på http://www.lyoe-ferie.dk/

Der er mange muligheder for roture fra Lyø. Vejret vil afgøre hvad der kan lade sig gøre. Vi ror tilbage til Fåborg søndag den 26. august og regner med at være hjemme i Roskilde i løbet af eftermiddagen.

Hilsen Ib og Birger

Tilbage    Print

Ny bruger
Opret dig som bruger. Så får du mulighed for at tilmelde dig diverse arrangementer.
Ret din profil
Er du allerede oprettet som bruger på hjemmesiden, så kan du rette din profil her: