Langtur til Furesøen

Dato/tid: 25. jun. 2017

Vi har lånt 4 4’ere af Birkerød Roklub og har aftalt med kajakkerne, at de også deltager – forhåbentlig bliver vi ca. 25 deltagere i alt.

Start fra roklubben omklædt kl. 8.45, vi skal være i Birkerød 9.30, vi forventer at være hjemme igen allersidst på eftermiddagen. Vi følges ad i private biler.

Medbring madpakke, drikkelse, kage, kaffe, siddeunderlag, skiftetøj i overensstemmelse med vejret, vadesko, redningsvest m.m.
Du skal tilmelde dig til roturen on-line, og du kan kun tilmelde dig selv. Samtidig skal du sende en sms til Karen (tlf. 2244 6103) , hvor du oplyser: Navn, medlemsnummer, ro-rettigheder, telefonnummer og mail, samt evt. tilbud om at lægge bil til.

Tilmelding senest den 18. juni – vi skal kunne nå at søge dispensation, hvis enkelte ikke har langtursret.

Kajak tilmelding er direkte til Jytte – jyttehjemme@hotmail.com. Jytte og Jens er turledere for kajakkerne og skal også vide om bil og plads til kajak mm.

Tilbage    Print

Ny bruger
Opret dig som bruger. Så får du mulighed for at tilmelde dig diverse arrangementer.
Ret din profil
Er du allerede oprettet som bruger på hjemmesiden, så kan du rette din profil her: