Efterårslangtur til Orø

Dato/tid: 23.-27. August 2017

Med udgangspunkt fra campingpladsen på Orø laver vi en stjernelangtur. Vi kører med vores både til Orø onsdag eftermiddag, her indkvarteres vi i hytter. Torsdag, fredag og lørdag ror vi 25-35 km afhængig af vejr og rute. Vi kommer tilbage til campingpladsen hver dag, så det bliver begrænset, hvor meget bagage vi skal have i bådene.

Turmuligheder: Vi kan ro syd på gennem Inderbredning ned til Munkholmbroen og retur – ca. 25 km. Vi kan ro Orø rundt - ca. 20 km. Vi kan ro til Holbæk og retur – ca. 20 km. Vi kan ro op ad Jægerspris bugt og retur -25-35 km, afhængig af hvor langt vi ror op ad østsiden af Isefjorden. Vi kan ro til Nykøbing Sjælland og retur – ca. 30 km. Vi kan kombinere flere af turene, så vi opnår den ønskede turlængde.

Foruden de hytter vi har lejet, er der fine fælles områder, som vi kan benytte. Søndag formiddag pakker vi bådene og forventer at være tilbage til roklubben i løbet af eftermiddagen.

Da det er en langtur, kræves langtursret, men da vi skal ro i forholdsvis rolige farvande og kan rette turen til efter vejret, kan der søges dispensation for langtursret – bestået kæntringsøvelse er dog obligatorisk. Fysikken skal være til, at du under rolige vejrforhold kan ro op til 35 km på en dag.

Max deltagerantal er 16. Tilmelding på roklubbens hjemmeside fra 1. maj

Ib, Birger og Bent

Online tilmelding:
Det er muligt at tilmelde sig dette arrangement online. Du skal være være logget ind før du kan tilmelde dig. Hvis du allerede er tilmeldt kan du opdatere dine data eller du kan annullere din tilmelding: Klik her

Tilbage    Print

Ny bruger
Opret dig som bruger. Så får du mulighed for at tilmelde dig diverse arrangementer.
Ret din profil
Er du allerede oprettet som bruger på hjemmesiden, så kan du rette din profil her: