Èndagslangtur til Københavns Havn

Dato/tid: 23. sep. 2018 kl. 09:00-17:00

Årets Københavnertur starter fra Københavns Roklub, og omkring Islands Brygge til Teglholmen igennem de nye små kanaler. Derfra omkring Holmen for derefter at indtage den medbragte frokost på Trekroner Fortet. Efter indtagets frokost ror vi til den Lille Havfrue og igennem Christians Havns kanaler, Slots Holmens kanaler og derefter tilbage til Københavns Roklub.

Turen starter kl. 9.00 fra Roskilde Roklub, og vi forventer at være hjemme igen kl. Ca. 17.00.

Turen kræver korttursstyrmandsret, der kompenseres for langtursret.

Husk at medbringe madpakke og drikkevarer til eget forbrug og praktisk påklædning.

Du må meget gerne påføre tilmeldingen om du kan køre.

Turen koster 50,- kr. pr. person + kørepenge til chauffør.

Tilbage    Print

Ny bruger
Opret dig som bruger. Så får du mulighed for at tilmelde dig diverse arrangementer.
Ret din profil
Er du allerede oprettet som bruger på hjemmesiden, så kan du rette din profil her: