Kajakudvalget arrangerer weekendtur til Sverige

Dato/tid: 29. jun. 2018 - 1. jul. 2018

Sommertur i havkajak til Raslången Sverige

Raslången ligger i Sydsverige midt imellem søerne Immeln og Halen, præcis hvor Skåne og Blekinge mødes! Området er spændende og anderledes natur med mange små søer og vige, der gør søområdet perfekt egnet til kajak. Oplev en flot natur, hvor vi ikke oplever meget til civilisationen på trods af, at den ikke ligger så langt væk.

For at deltage skal du være medlem af Roskilde Roklub med kajakfærdigheder på niveau mindst EPP2 og have din egen kajak med. Vi er meget indstillet på at tilgodese, at alle kan deltage, hvis de har lyst. Vær dog indstillet på, at udfordringer kan forekomme, så tag imod dem med mod og fast pagaj.

Vi planlægger med overnatning på fast naturlejrplads i telte. Det praktiske aftales nærmere, når vi ved hvem der skal med. Herunder forslag til pakkeliste. Vi kører i egne biler, 2 om hver bil med kajakkerne på taget.

Fredag: Afgang fra roklubben 29.juni kl. 16:30 fremme kl. 19. Slå lejr, mad, aftenrotur. Planlægning af lørdagen.

Lørdag: Vi kan dele gruppen op til 1 eller 2 heldagsture, forskellig længde og sværhedsgrad afhængig af vind og vejr og deltagerne. Fælles aftensmad og hygge ved bålet.

Søndag: en god formiddagstur og så pakker vi sammen og kører hjem. Forventet hjemkost ca. kl. 17-18.

Tilmeldingsfrist søndag d. 10. juni 2018 på enten mail eller fb. Når du trykker deltag på fb gælder dette også som et registreret aktiv JA jeg er tilmeldt turen.

lisbeth@grubov.dk eller h.hasselager@gmail.com

Forberende turmøde er onsdag d. 13. juni kl. 20 efter fælles roning. Her kommer mere detaljeret info samt praktisk planlægning.

Turen organiseres og ledes af turledelsen Lisbeth og Hanne H

Hejsan!! vi ser fram emot att kajakka med dig på svensk

Tilbage    Print