Roskilde Roklubs kajakhus - kom let ud og ro i din kajak

10 meter er afstanden fra kajakhuset til vandet. Det kan ikke blive meget lettere.

I det aflåste kajakhus er der også plads til resten af udstyret som pagaj, redningsvest og skørt, så det kræver ikke mange forberedelser, når vejret er til en tur på vandet.

Kajakmedlemmer i Roskilde Roklub
Som medlem er der mulighed for at tage ud sammen med andre kajakroere, hvis du har lyst. Vi har fællesroning på faste tidspunkter i løbet af ugen. I løbet af sommeren er der både 1-dagsture og ture på flere dage.

Og så er der selvfølgelig masser af muligheder for at deltage i roklubbens andre tilbud både sommer og vinter.

Forudsætninger for at blive medlem og få en plads
For at blive medlem som havkajakroer i Roskilde Roklub, skal du som minimum have et havkajakbevis - enten EPP2- eller DGI Havkajak I.

I roklubben kan vi endnu ikke kan tilbyde den grundlæggende instruktion. Men vores kajakinstruktører tilbyder at hjælpe med at vedligeholde teknik og redningsøvelser. Det sker på den årlige kajakdag om sommeren og om vinteren, hvor vi tager kajakkerne med i svømmehallen.

Det er ikke længere et krav at man skal deltage i ro-instruktion.

Du kan læse mere om at blive kajakmedlem på denne side.